Vennligst svar på fem spørsmål om ditt fornavn. Navnet ditt:
Velkommen til Betydning-babynavn.com!
Her finner du interessant informasjon om over 100.000 navn! F.eks. ditt eget fornavns betydning, opprinnelse og popularitet.
Er du ute etter et fint navn til babyen din? Da er dette rett sted. Betydning-babynavn.com er det mest komplette nettstedet for babynavn i Norge!

Browse names by letter

ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWYZ
Siste kommentarer
Aslaug09:53
Da jeg var barn, syntes jeg at det var bare gamle damer som het Aslaug. Men i godt voksen alder er jeg veldig fornøyd med navnet mitt
Betina20-01
Veldig fint navn. Spesielt. Noen sier de aldri har hørt et sånt navn, positiv assa. Og andre sier det er litt rart navn
Toini18-01
Jeg har alltid likt å ha et spesielt navn. Jobber i barnehage og mange barn har ifølge foreldrene kalt dokka si for Toini. Det tar jeg som et kompliment :-)
Live12-01
Elsker dette, for det har så mange fine betydninger på engelsk, som egentlig er mitt Ynglingsspråk, og kanskje også ynglingskultur for nå da her da her da her da.. :D
Leona 9-01
Jeg elsker navnet leona og jeg skjønner ikke hvordan folk liker Kina mer det høres ut som et hundre navn det passer ikke på folk
Rebecca 6-01
Elsker det, men irriterrende når lærere du har hatt lenge ender opp med å skrive navnet mitt med k det er jo c, det ser mye mer ryddigere ut med c’er
Bertine 4-01
Jeg elsker navnet mitt. det er spesielt og sjeldent. Jeg opplever at jeg blir kladt Berntine med en N i, på den nye skolen. Men har gådt der i nå 4 måneder og det er fortsatt lærere som sier Berntine. Men uten om det er jeg veldig glad i navnet mitt. selv om jeg får noen kalle navn som jeg ikke liker, som Berta. Men blir også kalt for Bertis, og det er jeg bare blitt vant med så det liker jeg.
Harel 1-01
Hei. Jeg ønsker å vite hva mitt navn betyr på hebraisk. Så da lurte jeg bare på om Harel blir det mest like eller om det er noe annet?

Mvh Harald.
Harel 1-01
Hei. Jeg ønsker å vite hva mitt navn betyr på hebraisk. Så da lurte jeg bare på om Harel blir det mest like eller om det er noe annet?

Mvh Harald.
Gina20-12
Den klassiske reaksjonen når man hilser på noen for første gang er " hva gina? hehehe" Evig klassiker
Tuva14-12
jeg liker navnet mitt men når jeg er i utlandet så sier de navnet mitt for Tuba. å det liker jeg ikke
Karianne10-12
jeg synes at navnet mitt beggynner og gå litt bort fra verden.Det er ikke så vanekig og hete Karianne lenger.